Personlig träning

En personlig tränare eller PTs hjälper och stödjer individer att nå sina träningsmål och förbättra sin fysiska hälsa. Våra PTs har en gedigen utbildning inom träning och hälsa. Vi har en lång, dokumenterad, erfarenhet på över 20 år inom träning och hälsa. Oavsett din ambitions nivå hjälper vi dig nå dina mål. 

Må bra på jobbet

Friskvårdbidrag 

Hos Malms Naprapati och Friskvård kan du använda dig av ditt friskvårdsbidra. Vi finns i både Sundsvall och Härnösand. 

PT Tjänster

Tester 

  • VO2 Max
  • Rörlighets-screening
  • Styrkeprofil 
  • Ögonmotorik

Träning 

  • Vi guidar dig på gymmet, instruerar hur maskinerna fungerar, hjälper dig utföra träning.

Rådfrågan

  • Har du frågor rådande träning, kost och hälsa kan du boka ett möte med en PT för rådfrågan. 

Så kan en PT hjälpa dig

Skapa anpassade träningsprogram
En personlig tränare skapar individuellt anpassade träningsprogram baserat på dina mål, behov och fysiska förmåga. Träningsprogrammet kan omfatta konditionsträning, styrketräning, flexibilitetsträning och balansträning.

Ge teknisk instruktion 
En Personlig tränare kan hjälpa dig genom att visa korrekta rörelser och teknik i olika övningar för att undvika skador och maximera träningseffekten. En PT kan hjälpa dig med att övervaka justera och ge feedback kring din träning.

Motivera och hålla ansvarig
En Personlig tränare kan fungerar som en motiverande kraft och hjälpa dig ta ansvar för dina träningsrutiner och framsteg. En PT ger stöd, uppmuntran och hjälper till att övervinna hinder och utmaningar.

Skapa variation
För att undvika att du känner dig uttråkad och främja kontinuerliga framsteg använder en Personlig tränare av olika metoder, övningar och träningsredskap för att hålla träningen varierad och intressant.

Följa upp och utvärdera 
En personlig tränare följer upp klientens framsteg genom att ta mätningar, utföra tester och utvärdera prestationer. Detta gör det möjligt att anpassa och justera träningsprogrammet för att säkerställa att klienten når sina träningsmål