Naprapati efter operation

Har du råkat ut för en korsbandsskada, höft- knä artros, diskbråck eller annan skada som krävt operation kan vi hjälpa dig tillbaka.

Specialist på idrottsmedicinsk rehabilitering 

En naprapat kan vara till stor hjälp i rehabiliteringsprocessen efter en operation genom att erbjuda individuellt anpassade behandlingar och rehabiliteringsprogram för att främja läkningsprocessen, återställa funktionen och minska smärta. Här är några sätt på vilka en naprapat kan stödja dig efter en operation

Smärtlindring
Naprapaten kan använda olika manuella terapitekniker för att lindra smärta och ömhet i områden som påverkats av operationen. Genom att manipulera muskler, leder och vävnad kan naprapaten hjälpa till att minska smärtsymtom och förbättra din bekvämlighet.


Återställa rörlighet och funktion
Efter en operation kan det finnas begränsningar i rörligheten och funktionen i det opererade området. En naprapat kan utforma specifika rehabiliteringsprogram med övningar och terapier för att återställa fullständig rörlighet och styrka samt förbättra funktionen i det opererade området.

Rehabiliteringsträning
Vi kan guida dig genom rehabiliteringsövningar och träningsprogram som är utformade för att stärka musklerna, öka stabiliteten och förbättra koordinationen efter operationen. Denna träning kan bidra till att accelerera läkningsprocessen och minska risken för komplikationer.

Individuell behandlingsplan 
Vi kommer att skapa en individuell behandlingsplan baserad på din specifika situation, typ av operation och önskat rehabiliteringsmål. Planen kan anpassas och justeras över tid för att säkerställa kontinuerlig framsteg och optimal återhämtning.