Friskvård i Härnösand och Sundsvall

Malms Naprapati & Friskvård håller till både i Sundsvall - Baldershallen och i Härnösand.  Vi erbjuder en rad olika friskvårdslösningar för dig, din förening och ditt företag.  Mikael Malm är inte bara legitimerad naprapat utan även utbildat sig som personlig tränare på Stockholms Gymnastikförbund - Lillsved. Mikael Malm har lång erfarenhet av att planera och genomföra fysträning för både individer och grupper (idrottslag). Mikael Malm arbetar både i Sundsvall - Baldershallen, och i Härnösand.

Malms samarbetar med Sabine Dahlqvist Jaula som är certifierad massage terapeut och erbjuder tjänster inom massage. Sabine håller till främst i Härnösand. 

Tomas på EJ Sport som är licenserad personlig tränare med uthållighetsprofil och har sin bakgrund inom ultratrail och triathlon. Tomas håller till i Härnösand.Friskvård i Sundsvall och Härnösand

Mikael Malm

Personlig tränare, Leg Naprapat 

Sabine Dahlqvist Jaula

Certifierad massageterapeut.

Tomas 

Personlig tränare med inrikting konditionsträning. Fys-test ledare. 

Exempel på friskvårds behandling

 • Personligt anpassad träning - PT Träning 
 • Rörelseanalys
 • Stretchning
 • Akupressur
 • Massage
 • med mera..

Exempel på friskvårds träning

 • Rörlighetsträning
 • Styrketräning
 • Motionsrådgivning
 • Balansträning
 • med mera..

Personligt anpassad träning

Personlig träning för alla

Träning är för alla, oavsett din ambition behöver vi alla röra på oss. Vår kropp är helt enkelt skapt för det. Vi hjälper sig med träningsplanering, genomförande och allt som har med upplägg av träning oavsett om du vill bli stark som en björn, springa långt som en varg eller bibehålla god hälsa.
Vi skräddarsyr din träning efter dina önskemål. 

Friskvård genom jobbet

Nedsatt arbetsförmåga på grund av smärta i muskler och leder är den näst vanligaste orsaken till att människor är sjukskrivna i Sverige och i denna grupp är smärtor från ryggraden dominerande. Av tradition har insatser kopplade till arbetsplatsen inte startats förrän efter långa sjukskrivnings-perioder. Genom att i stället fokusera på att stärka arbetshälsan kan antalet sjukskrivningar minskas. Rätt insatser här kan vara avgörande för det fortsatta förloppet.

 

Uppmuntra till rörelseglädje!

En arbetsgivare som uppmuntrar till motion och friskvård är i mångas ögon också en mer attraktiv arbetsgivare. Och det är ju precis vad alla arbetsgivare säger sig vilja vara. Det är inte minst viktigt för att i framtiden kunna rekrytera kompetent personal. Träning på arbetstid kostar inte, vare sig man mäter produktivitet eller sjukfrånvarokostnader, samtidigt som hälsan förbättras. Flera studier visar på att teori och praktik går ihop. En arbetplats som uppmuntrar sin personal till fysisk aktivitet har en person som mår bättre.

Fysträning för din idrott 

Behöver ditt idrottslag, förening eller arbetsplats hjälp med planering, genomförande eller omväxling i er fysträning? 

I Nya fina Baldershallen har vi olika möjligheter till lösning för dig och din förening.

Ring Malms så berättar vi mer