Allehanda skriver om Malms Naprapati och Friskvård

I veckan kunde ni läsa om oss i Allehanda. Jag som driver kliniken heter Mikael Malm och har pluggat 4 år på Naprapathögskolan och sedan gjort ett års legitimationspraktik inom den offentliga vården och hos redan legitimerad naprapt. Innan jag började plugga på Naprpathögskolan gick jag en 1 år lång utbildning för att kunna kalla mig Personligtränare och Hälsocoach.
Jag driver kliniken tillsammans med min sambo, Sofie Eriksson som haradministrativa uppgifter och jobbar med projektledning på Malms Naprapati och Friskvård.

Vi startade företagettillsammans för det känns viktigt för oss att få sätta vår prägel på vår verksamhet. Jag som naprapat jobbar alltid eftervetenskapliga grunder och klinisk beprövad erfarenhet. Och nöjer mig inte bara med att behandla din smärta utan även orsaken till din smärta. Det kan röra sig om att patienten är för svag i delar av bålen, som gör att hen har ont i axeln, eller att rörlighet i höftleden förorsaker dina ryggproblem.

Vi arbetar kontinuerligtför att spela en aktiv roll i samhällets hälso och sjukvård vid led- muske- och ryggproblem.
I såväl Region Skåne som i Stockholms Läns Landsting är naprapatin en del av vårdvalet och här finns både naprapater anställda på vårdcentraler och naprapater som underleverantörer till vårdcentraler. Det finns även naprapater som driver eller är delaktiga i MMR-team (multimodal rehabilitering). Vår målsättning är att i framtiden kunna erbjuda Naprapatisk vård hos Malms Naprapati och Friskvård som en naturlig del vårdvalet.