Prestationsoptimering med inriktning Neuro-training

Mikael Malm är legitimerad Leg. Naprapat, Personlig tränare och vidareutbildad inom neurovetenskap och neurologi. Utöver rehabilitering av hjärnskador jobbar Mikael Malm även med prestationsoptimering. Visste du att stora delar av vår hjärna processar vår visuella information?

På samma sätt som det är viktigt att träna kroppens styrka, kondition och rörlighet specifikt för din idrott är det viktigt att träna hjärnans förmåga att processa visuell information. Eftersom att flera system hjälper dina ögons motorik kan den lätt kompenseras av andra system för att få en viss funktionalitet. Men kompensationer kan minska din prestation eller till och med påverka din utveckling. 

Vi undersöker dig med objektiva mätinstrument och upprättar därefter ett träningsprogram.

Mikael Malm Leg Naprapat , Personlig tränare
Gymmet i Baldershallen

Personlig träning i Sundsvall

Mikael Malm utbildad PT ifrån Svenska Gymnastikförbundet.  Mikael Malm har en bakgrund inom fotbollen som fotbollstränare och senare fys-tränare för lag på både elit och semi-elit nivå.  Mikael Malm hjälper dig med traditionell styrketräning och konditionsträning samt ögonmotorisk träning. 

Mer än bara neuro-träning

Mikael Malm har över 20 års erfarenhet av att träna och coacha barn, ungdomar och vuxna mot deras uppsatta mål. Vill du bli stark som en björn, eller snabb som en örn? Vi hjälper dig med allt som har med träning att göra.

Friskvårdslösningar  

Träning är för alla, det är som att borsta tänderna, alla behöver göra det, oavsett om målet är att bli bäst i serien eller ditt bästa jag.  

Exempel på tjänster
  • Träningsplanering
  • Träningsutförande / Teknikträning
  • Motiverande träning
  • Gruppträning 
  • Lagträning 
  • Träningsprogram 
  • Bollplank

Här håller Mikael Malm på med PT-tjänster

Lasarettsvägen 22 , Sundsvall. I Gymmet i Baldershallen.

 
Gym
Racketsport
Relaxavdelning