Samarbeten inom vården

Genom att samarbeta med andra blir vi starka och samtidigt kan vi erbjuda dig som patient en bättre vård. Till Malms Naprapati och Friskvård vänder sig patienter från hela Sverige för att få hjälp med sina muskel- och ledrelaterarde problem. Vi är stolta över förtroendet. För att kunna erbjuda kvalitativ vård i hela landet ser vi till att vi samarbetar med andra vårdgestanser för att försäkra oss om att du får den absolut bästa hjälp när du fått ont i leder eller musklerna.

EJs Sport

Licenserad personlig tränare med uthållighetsprofil och har sin bakgrund inom ultratrail och triathlon. EJ jobbar mot genomtänkta mål och med gedigen kunskap hjälper dig med dina uppsatta målsättningar.

Actus Naprapati

För boende kring och i Älvsjö rekommenderar vi Actus Naprapati. För Actus är det viktigt att samarbeta med patienten för att tillsammans arbeta med att åtgärda besvären och bakomliggande orsaker. Hos Actus ska varje patient känna sig sedd, trygg, omhändertagen och Actus skapar de bästa förutsättningarna för just dig.

Aina Bye

På i Nordstrandveien 41 i Bodø hittar ni duktiga Aina Bye. Malms Naprapati & Friskvård kan starkt rekommenderar Aina Bye Vid muskel och led-problematik

Asgård Naprapati

Crossfit coach och Leg Napraten Daniel Johansson driver kliniken Asgård Naprapati i Kalmar. Grymt kunnig och go. Malms Naprapati & Friskvård rekommenderra honom stark

Hellgren Naprapati

Som din naprapat i Bålsta vill jag ta reda på vad som egentligen orsakat dina besvär
I min verksamma vardag vill jag lyfta fram INDIVIDEN i varje problem. Genom att individanpassa undersökning, behandling och träning tror jag på optimala behandlingsresultat för just dig. Förändringen du behöver göra är oftast inte stor medan resultaten kan vara enorma. Vi ser alla olika ut och ska därför behandlas olika..


Vart du än bor i Sverige, finns en naprapat nära dig.